Îți plac lucrurile bine făcute?
Alege un pachet medical anual și pe langa confort & siguranță, primești si produse cadou.

 

Promotia speciala ce aduce cadouri la achizitia unui pachet anual de vaccinare & deparazitare interna vine cu urmatoarele conditii:

 1. Scopul promotiei este de a oferi un cadou in valoare de 75 lei clientilor ce achizitioneaza pentru prima oara un pachet medical anual - Esential sau Preventiv, din cabinetele Perfect Pet sau 40 lei clienților ce au beneficiat de acest pachet pentru minim un an iar acum doresc prelungirea sa. Cadoul nu se ofera la alte pachete/servicii si nu se cumuleaza cu alte oferte
 2. Promotia se aplica cainilor si pisicilor cu orice varsta si greutate. 
 3. Promotia este valabila in toate locatiile Perfect Pet, pana la 15.04.2018.
 4. Clientul va alege gratuit produse in valoare de 40 (reînnoire pachet) sau 75 lei(primul an) - sau mai mult, urmand sa achite diferenta pentru ceea ce depaseste 40 sau 75 lei. Produsele pot fi mai multe de acelasi tip sau orice combinatie intre ele.
 5. Cadoul consta in produse din farmacia veterinara a locatiei in care se achizitioneaza pachetul, din urmatoarele marci: 
 • Advantix (pipete antiparazitare cu repelenta). Preturi pipete Advantix: 35-50 lei/buc (in functie de talie)
 • Amflee (pipete antiparazitare cu fipronil - similar Frontline Combo). Preturi pipete Amflee: 20-35 lei/buc (in functie de talie)
 • Ataxxa (pipete antiparazitare cu repelenta - similar Advantix / Frontline Tri-Act). Preturi pipete Ataxxa: 25-40 lei/buc (in functie de talie)
 • Fiprex (pipete antiparazitare cu fipronil - similar Frontline Combo). Preturi pipete Fiprex: 20-35 lei/buc (in functie de talie)
 • Frontline Combo pisici - pipete antiparazitare
 • Frontline Tri-Act caini - pipete antiparazitare cu efect repelent
 • Scalibor (zgarzi antiparazitare cu efect repelent - similar Foresto + protectie țânțari). Preturi zgarzi Scalibor: 90-95 lei (in functie de talie).
 • Dr. Butte (ulei de somon, 500ml) 
 • Diamond Care (diete fara cereale de la firma ce produce Taste of the Wild) - optiuni Gastro Intestinal / Hypoalergenic / Obesity pentru caine si Obesity+Sterilizat pentru pisici

Vezi pachetele medicale

Vezi oferta pentru prima vizita la frizerie

Suna acum pentru programare