Îți plac lucrurile bine făcute?
Alege un pachet medical anual și pe langa confort & siguranță, primești si produse cadou.

 

Promotia speciala aduce un pachet de cosmetizare cadou, la achizitia unui pachet anual de vaccinare & deparazitare interna, si vine cu urmatoarele conditii:

  1. Scopul promoției este de a oferi un cadou - respectiv un pachet de cosmetizare Tuns&Strălucitorclientilor ce achizitioneaza pentru prima oara un pachet medical anual - Esential sau Preventiv, din cabinetele Perfect Pet Stefan cel Mare si Perfect Pet Berceni (sos Oltenitei). Cadoul nu se ofera la alte pachete/servicii si nu se cumuleaza cu alte oferte
  2. Promotia se aplica cainilor cu orice varsta si greutate de maxim 20kg. 
  3. Promotia este valabila in locatiile Perfect Pet din Sos. Stefan cel Mare si Sos Oltenitei.
  4. Clientul va putea programa pachetul de cosmetizare in maxim 30 zile de la achiziția pachetului medical anual, in intervalul Luni-Vineri.
  5. Pentru a beneficia de reducere, cainii trebuie sa fie microcipati (microcipul se poate aplica si in locatiile Perfect Pet, in ziua programarii la frizerie, pentru a beneficia de reducere). Informatii despre pachetul de microcipare din cabinetul Perfect Pet se pot vedea aici.
  6. Reducerea se aplica pentru un singur caine / proprietar. Daca un proprietar a beneficiat de pachetul anual medical pentru un alt caine, promotia nu se aplica unui nou caine.

Vezi pachetele medicale

Vezi pachetele din frizerie

Suna acum pentru programare

Vezi oferta pentru prima vizita la frizerie