La cabinet se vine doar cu programare! Doar 1 proprietar/caine intra in sediu.
Din 25.03.2020 iesirea din casa se face doar cu o declaratie completata DE ACASA
Citeste despre declaratie, alte reguli si modificari de orar ale locatiilor https://ppet.ro/corona

Pasaport pentru caini si pisici

Când este util?

Pasaportul este util atunci cand se doreste iesirea din tara cu animalul de companie. Fie ca este caine sau pisica si chiar daca se pleaca cu autoturismul sau avionul, vamesii pot solicita pasaportul patrupedului atat la iesirea dintr-o tara cat si la intrarea in alta.

In pasaport se trec datele proprietarului si ale cainelui sau pisicii, informatii despre microcipare si deparazitari cat si un aviz al medicului veterinar care certifica starea buna de sanatate a patrupedului - necesara efectuarii calatoriei.

Atentie - pe langa necesitatea emiterii pasaportului, fiecare tara de destinatie poate impune reguli proprii pentru vaccinarea/deparazitarea sau chiar carantina animalului de companie inainte de calatorie. Informatii despre conditiile de calatorie pot fi gasite pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe in pagina "Conditii de calatorie" aferente fiecarei tari.

Contactează-ne pentru info/programare

Cât costă?

Prețul emiterii unui pasaport pentru caini sau pisici in cabinetul veterinar Perfect Pet este de 50 lei.

Cu 48 ore inaintea plecarii este necesara viza medicului veterinar - care certifica starea de "clinic sanatos" a patrupedului - necesara pentru calatorie. Costul acestei vize este de 30 lei.

Pentru emiterea pasaportului sau obtinerea vizei "Clinic sanatos" nu este necesara programare, intreaga procedura durand aproximativ 15 minute.

Revino la pagina principală

Te-ar mai putea interesa

Trimite-ne un mesaj