Radiologie digitala veterinara

In acest moment, toate serviciile se acceseaza doar pe baza de programare.
Va puteti programa telefonic sau online, singuri. Click aici pentru programare online.

Când este utilă?

Radiologia este folosita pentru diagnostic sau ca examen complementar in ortopedie, traumatologie, medicina interna si neurologie. Se poate folosi pentru evaluarea fracturilor, luxatiilor, pentru evidentierea unor corpi straini, dar si pentru vizualizarea organelor interne: pulmon, cord, ficat, intestine etc.

Perfect Pet detine un sistem radiologic 100% digital, ce permite efectuarea unui numar mare de radiografii de calitate foarte buna intr-un timp foarte scurt. Nu sunt necesare filme radiologice clasice (radiografii "din plastic"), sau scanarea unei casete dupa fiecare radiografie - imaginile fiind disponibile instant in computerul atasat sistemului de radiologie.

Interpretarea radiografiilor se va face de catre un medic cu experienta de peste 20 ani in radiologie, ce este certificat international.

Examene radiologice pentru maladiile scheletice

La Perfect Pet se pot efectua radiografii pentru diagnosticul oficial al displaziei de sold si de cot. Radiografiile se vor expedia la comisia CDMEC pentru interpretare - aceasta fiind singura entitate din Romania, abilitata pentru emiterea unor rezultate recunoscute international. In unele cazuri imaginile pot fi trimise si la alte comisii de evaluare din Germania.

Radiografiile se fac în locația noastră din Șos. Ștefan cel Mare 15 și recomandăm programare telefonică anterioară sosirii (telefon locație 0751.20.91.91)

Vezi datele de contact complete

Cât costă?

Pretul serviciului de radiologie veterinara digitala este:

  • 100 lei prima expunere + 50 lei fiecare expunere suplimentara
  • radiografie cu substanta de contrast (tranzit baritat) - de la 450 lei
  • radiografie displazie - contactați-ne

Revino la pagina principală

Te-ar mai putea interesa