Cariere pentru iubitori de animale

Vino alături de noi și ajută-ne să facem lumea patrupedelor un pic mai frumoasă.
Avem nevoie de oameni ca tine.


Vânzător pet shop și centru veterinar

Ai avut un job similar? Eşti o persoană comunicativă şi consideri că te-ai descurca cu 2-3 clienţi în acelaşi timp, fără nicio problemă? Îţi plac animalele de companie? Probabil eşti persoana perfectă pentru Perfect Pet.

 

Candidatul ideal este:

Jobul se adreseaza persoanelor cu urmatoarele calitati:

 • experienta in interactiunea cu animalele de companie sau produsele specifice prezinta un avantaj (măcar să fi avut câine acasă)
 • experienta in lucrul cu bani/ casa de marcat / vanzare produse este absolut obligatorie
 • domiciliul in apropierea zonei Stefan cel Mare sau Titan-Pantelimon - avem magazine in aceaste zone si dorim ca angajatii sa nu faca 2-3 ore pe drum spre job zilnic

Descrierea jobului:

Atributiile colegului de pe acest post sunt:

 • raspunsul la telefon si preluarea programarilor pentru servicii de cosmetica si medicina veterinara
 • primirea clientilor, inregistrarea acestora in baza de date, furnizarea informatiilor despre serviciile solicitate
 • recomandarea de produse si servicii
 • curatenia in receptie/petshop

Jobul este potrivit persoanelor care au lucrat in medii similare - ce implica descurcatul cu mai multe solicitari in acelasi timp. Daca ai ocupat un post de acest gen(chiar si in alt domeniu), unde te-ai regasit de mai multe ori in fata cu cate 2-3 clienti care asteptau sa fie "serviti" in acelasi timp si te-ai descurcat de minune - atunci ai sanse bune sa te descurci bine pe acest post - noi fiind dispusi sa te invatam aspectul "veterinar"

Pentru postul full time, Programul de lucru este de tip 2-3-4 zile lucrate / 2-3 zile pauza, cu o medie de 45 ore pe saptamana - job-ul este full time si nu se preteaza studentilor / persoanelor cu alte angajamente profesionale.
Angajarea se face cu forme legale din prima zi.
Exista un salariu fix (in general incepe de la 1500 lei net, bonuri incluse) + bonusuri pentru diverse rezultate pozitive.

Descrierea companiei:

Perfect Pet este cea mai populara frizerie pentru animalute din Bucuresti.
Pentru clienti, Perfect Pet reprezinta locul unde pot veni cu animalutele pentru o cosmetizare de nota 10, intr-un mediu placut, cu personal tanar si ambitios pentru obtinerea de rezultate demne de invidiat.
Pentru angajati, salonul reprezinta locul in care isi pot perfectiona calitatile in domeniul frizeriei, in care lucreaza intotdeauna cu echipamente si produse de cea mai buna calitate si in cele mai bune conditii.
Prin cabinetul medical oferim clientilor aceeasi experienta placuta si fara griji cu care s-au obisnuit in cadrul salonului. Aici, angajatii cu studii din domeniul medical pot deprinde experienta si noi cunostinte, avand acces la dotari moderne si suport din partea intregii echipe pentru a se dezvolta profesional.

Aplica acum


Ajutor frizerie canină / spălător câini

Îţi doreşti un job în domeniul frizeriei canine? Acesta este primul pas!

Candidatul ideal este:

 • Persoana care dorește să lucreze în domeniul îngrijirii animalelor
 • Experienta in interactiunea cu animalele de companie (caini - pisici) este obligatorie.
 • Persoana saritoare, care sa poata mentine curatenia intr-o sala unde alti 3-5 colegi tund caini fara sa i se ceara acest lucru.

Descrierea jobului:

Ajutorul de frizer mentine curatenia in sala de frizerie, spala cateii si pisicile si ajuta frizerii experimentati cu animalele agitate. De pe acest post se poate invata tunsul cainilor in decurs de cateva luni si avansa pe postul de frizer.

ATENTIE: Acest job nu este destinat persoanelor carora "le plac cateii" si doar atat. Exista o diferenta intre "imi plac copii mici" si "vreau sa lucrez la locul de joaca pentru copii, ca si supraveghetor". Jobul este solicitant, cainii sunt agitati la spalat/uscat, isi fac nevoile in sala de frizerie (si tu trebuie sa cureti), unii incearca sa muste. Colegii cu experienta se astepta sa ii ajuti constant. Nu este un job unde "te joci cu cateii". 

 

Beneficiile unui job in salonul nostru sunt:

 • Salariu constant din prima zi de angajare - adica inclusiv in perioada de training (1200 net la care se adauga din a doua luna 300 lei bonuri de masa).
 • Program de lucru clar definit (saptamanal 40-45 ore / 5 zile - ce vor fi distribuite intre weekend si zilele saptamanii)
 • Echipa tanara si pasionata - care te poate ajuta sa te perfectionezi in acest domeniu
 • Acces la cele mai bune echipamente si produse pentru cosmetizare.

Descrierea companiei:

Perfect Pet este cea mai populara frizerie pentru animalute din Bucuresti.
Pentru clienti, Perfect Pet reprezinta locul unde pot veni cu animalutele pentru o cosmetizare de nota 10, produse de cea mai buna calitate si servicii medicale exceptionale, intr-un mediu placut, cu personal tanar si ambitios.
Pentru angajati, salonul reprezinta locul in care isi pot perfectiona calitatile in domeniul frizeriei, in care lucreaza intotdeauna cu echipamente si produse de cea mai buna calitate si in cele mai bune conditii.

Aplica acum


Groomer / Frizer canin - Veterinar

Ai o carieră în domeniul frizeriei pentru animale de companie şi te întrebi care e următorul pas? La Perfect Pet poţi face parte din cea mai tare echipă de frizeri din România.

Cerinte obligatorii:

 • experienta foarte buna in frizeria pentru animale (tuns specific rasei, cu model, din masina si foarfeca).
 • persoana rabdatoare si grijulie (nu lucram cu anestezie decat in cazuri speciale, nu promovam lovirea/disciplinarea fizica a animalutelor)

Beneficii:

 • job permanent cu salariu fix (inclusiv pe perioada iernii) + comision la fiecare caine tuns - cel mai sigur job in domeniu si unul din cele mai avantajoase pachete salariale.
 • clienti pe durata intregului an (inclusiv iarna)
 • orar de lucru rezonabil, pe ture, 40-42 ore lucrate saptamanal, in medie 5 zile de cate 8 ore (se lucreaza in ture 2 weekenduri da / 1 nu, existand zile libere in timpul saptamanii atunci cand se lucreaza in weekend)
 • prezenta permanenta a unui medic (avem cabinet in fiecare locatie) si suport in situatiile dificile
 • forme de angajare legale
 • lucrul in cel mai popular salon de frizerie pentru animale (4 locatii in Bucuresti, peste 10.000 de animale cosmetizate anual)
 • acces la cele mai bune echipamente&consumabile (+ne asiguram ca niciodata sa nu lipseasca nimic)
 • colegi tineri, pasionati de aceasta activitate, cu care te vei putea sfatui oricand asupra diverselor aspecte ce tin de job
 • atmosfera foarte relaxata
 • atributii limitate la cele de frizer (fara incasare de bani, fara vanzare in petshop, etc)
 • salon amenajat foarte elegant/modern
 • in unele locatii exista incepatori ce pot oferi ajutor suplimentar in perioadele foarte aglomerate, pentru curatenie, tinut de animale, uscat/spalat, preparat sampoane

Aplica acum


Medic veterinar

Eşti adeptul lucrului într-un mediu profesionist şi visezi să ai la dispoziție orice ai nevoie pentru a practica o medicină de calitate? Eşti experimentat pe parte clinică şi/sau chirurgie? Te invităm să faci parte din echipa noastră.

Candidatul ideal este:

 • absolvent al facultatii de medicina veterinara
 • cu experienta practica anterioara pe postul de medic veterinar de minim 2 ani
 • capabil de a efectua consultatii, de a institui tratamente, familiarizat cu analize si teste paraclinice
 • (optional) abilitati bune in chirurgia pe tesuturi moi

Descrierea jobului:

Medic veterinar cu atributii pe parte clinica si/sau chirugie. Datorita faptului ca suntem un centru veterinar deschis 7 zile/saptamana, este necesara disponibilitatea pentru lucrul in weekend (existand zile libere in timpul saptamanii)

Beneficiile vin atat pe parte profesionala cat si materiala:

 • forme de angajare legale din prima zi, salariu peste media din piata (adica cel mai probabil, superior salariului tau actual), plata sa intotdeauna la timp
 • program de lucru previzibil (~45 ore / 5 zile pe saptamana - ce pot fi distribuite inclusiv in weekend, prin rotatie)
 • dotari foarte bune, produse farmaceutice si consumabile disponibile intotdeauna
 • se promoveaza ideea procedurilor cat mai sigure/moderne (ex. toate chirurgiile se fac cu anestezie inhalatorie)

Descrierea departamentului:

Perfect Pet a fost pornit in 2010 iar acum este cea mai populara si moderna frizerie pentru animalute din Bucuresti si probabil Romania. Incepand cu anul 2013 am deschis si centrul veterinar, prin care oferim clientilor servicii de cea mai buna calitate - cat mai “ca afara”, speram noi. Suntem dotati cu anestezie inhalatorie, ecograf, aparatura pentru diverse analize (biochimie, hematologie) si orice altceva am considerat util pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate clientilor si un mediu de lucru cat mai civilizat, angajatilor. Administrarea clientilor, tratamentelor si stocurilor de medicamente se face 100% printr-un sistem informatic asa ca intotdeauna cunoastem istoricul medical al unui pacient si niciodata nu ne regasim in situatia de a fi luati prin surprindere de lipsa diverselor produse farmaceutice.

Aplica acum