Frizerie canina in Bucuresti. Tuns caini, spalat, coafat.

OFERTĂ SPECIALĂ

75 lei cadouri la prima vizită, dacă alegi pachetul Perfect!

Pachetul
Strălucitor

PREȚ:
Cățel <10 kg - 49/69* RON
 • Cățel <10 kg - 49/69* RON
 • Cățel 10-20 kg - 69/89 RON
 • Cățel 20-30 kg - 109 RON
 • Cățel 30-40 kg - 139 RON
 • Cățel 40-60 kg - 189 RON
 • Cățel >60 kg - 249 RON

Pachetul Strălucitor include
toate beneficiile de mai jos:

Stabilește o programare

Pachetul
Tuns & Strălucitor

PREȚ:
Cățel <10 kg - 119/139* RON
 • Cățel <10 kg - 119/139* RON
 • Cățel 10-20 kg - 149/169 RON
 • Cățel 20-30 kg - 219 RON
 • Cățel 30-40 kg - 289 RON
 • Cățel 40-60 kg - 369 RON
 • Cățel >60 kg - 459 RON
 • Pisică <10 kg - 129 RON

Pachetul Tuns & Strălucitor
include Pachetul Strălucitor plus:

Stabilește o programare

Pachetul
PERFECT

PREȚ:
<10 kg - 149/169* RON
 • <10 kg - 149/169* RON
 • Cățel 10-20 kg - 179/199 RON
 • Cățel 20-30 kg - 249 RON
 • Cățel 30-40 kg - 319 RON
 • Cățel 40-60 kg - 399 RON
 • Cățel >60 kg - 499 RON
 • Pisică <10 kg - Indisponibil

Pachetul Perfect include:

Stabilește o programare

 

 

Animology

Folosim doar produse profesionale Animology

Animology sunt probabil cele mai bune produse cu care ți-ai spălat vreodată cățelul. Produsele Animology sunt folosite în cele mai bune saloane de cosmetică pentru căței și pisici din Marea Britanie și, totodată, sunt alegerea numărul unu a deținătorilor de animale premiate la concursuri. Animology este gama de produse oficială a Echipei Naționale de Grooming (frizerie canină) a Marii Britanii.
Perfect Pet este importatorul direct al mărcii Animology, așa că nu vei găsi Gama Anymology în alte saloane. Gama de șampoane conține produse specifice pentru: blană albă, blană neagră, probleme dermatologice, deparazitare, câini foarte murdari, pui (<10 luni), balsam, descâlcire. În funcție de nevoile sale specifice, folosim fără nici un cost suplimentar șamponul perfect pentru prietenul tău.

 

Servicii

Blănița animalelor trebuie tunsă constant pentru a o păstra sănătoasă și aspectuoasă. În funcție de rasa, dimensiunea și temperamentul cățelului, tunsul se efectuează cu mașina, foarfeca sau cu amândouă. Odată cu tunsul se îndepărtează și eventuale corpuri străine (scaieți, etc) sau paraziți (căpușe, purici) și se descâlcește blana încurcată.

Tunsul este urmat întotdeauna de spălarea blănii, pentru ca aspectul animăluțului să fie, în final, perfect. Blănița rezultată din tuns este îndepărtată prin spălare și ultimele detalii cosmetice sunt perfectate în timpul unei uscări temeinice.

Atât produsele Anymology folosite în spălarea cățelului, cât și serviciile oferite de staff-ul Perfect Pet, îți vor depăși așteptările. De la spațiile igienizate în care spălăm cățelul, până la echipamentul folosit de staff-ul Perfect Pet, am gândit o experiență cuprinzătoare pentru prietenul tău cel mai bun.

Odată spălat, animăluțul este uscat cu un feon profesional,  pentru îndepărtarea integrală a apei. Când nu este uscat bine, cățelul se poate murdări foarte ușor și se poate îmbolnăvi, mai ales când este frig afară. După spălare cățelul este uscat, periat și sunt realizate ultimele detalii cosmetice, ca în final animăluțul să arate perfect.

Serviciul este prezent în toate pachetele.

Câinilor nu le place, în general, să le fie tăiate unghiile. Labele picioarelor sunt zone sensibile și multi câini se simt vulnerabili când ne atingem de ele. Totuși, tăierea unghiilor trebuie făcută frecvent, în special la animalele ce nu fac suficientă mișcare.

Această operație trebuie făcută de un specialist, deoarece unghia are o zonă puternic vascularizată, iar atingerea acestei zone provoacă sângerări abundente și este traumatizantă pentru animal.

Odată cu tăierea unghiilor, se verifică și zona dintre degete, îndepărtînd posibilele mizerii sau obiecte mici care pot cauza infecții.

Serviciul este prezent în toate pachetele.

Serviciul este prezent în toate pachetele.

Pentru un aspect și o textură cât mai plăcută, pe blăniță se aplică o substanță specială. Aceasta este echivalentul balsamului pentru oameni, rezultatele fiind clar vizibile.

Serviciul este prezent în Pachetul Perfect.

O soluție specială face ca mirosurile neplăcute să dispară temporar. Ca și sfat, pentru menținerea permanentă a unui miros cât mai neutru este necesară spălarea pe dinți a animăluțelor precum în cazul oamenilor. Unele rase pot suferi în urma depunerilor de tartru și chiar își pot pierde prematur dinții.

Serviciul este prezent în Pachetul Perfect.

Un parfum special pentru animăluțul tău va face ca acesta să miroasă excepțional.

Serviciul este prezent în Pachetul Perfect.

Câinii necesită vidarea regulată a glandelor perianale. Aceste glande secretă o substanță puternic mirositoare, folosită de câine pentru marcarea teritoriului.

Dacă nu sunt vidate regulat, glandele perianale se pot infecta. Simptomele blocajului glandelor perianale pot fi observate atunci când câinele își târâie partea dorsală pe pământ.

Serviciul este prezent în Pachetul Perfect.

O soluție specială hidratează și catifelează pernuțele animăluțului.

Serviciul este prezent în Pachetul Perfect.

Ce cred prietenii noștri?

Clienții noștrii mici și mari iubesc experiența Perfect Pet.

Vezi ce ne-au spus

Mariana, București

Un colectiv deosebit!!!
Să îl păstrați cât mai mult!

Cristina, București

Îmi place tot!
Vă mulțumim pentru tot!