Listă prețuri - Frizerie Canina

Pachete complete de servicii

click pentru pagina dedicata pachetelor -

 

În cazul câinilor și pisicilor agresive, în stare precară și de neglijență din cauza proprietarilor sau cu probleme de sănatate, se vor aplica condiții și taxe speciale. Citiți la final.

 

Pachet Perfect (pentru câini) - Pachetul cel mai popular - este recomandat cățeilor pretențioși. Tuns cu model (mașină & foarfecă), spălat (cu sampon natural / bio, made in UK), coafat, eliminat blană moartă, tăiat gheruțe, curățat urechi, vidat glande, împrospatare respirație, tratament pernuțe, parfumat, cadou fashion (papion / fundiță / insignă), întreținere gratuită după 30 zile (doar pentru cățeii până in 20kg, pachetul gratuit se poate efectua doar in intervalul Luni-Vineri - nu in weekend), fișă evaluare fizică & comportamentală.

 

  Talie caine    Preț            
<10kg 249 lei
10-20kg 279 lei
20-30kg 329 lei
30-40kg 429 lei
40-60kg 529 lei
>60kg 599 lei

 

Pachet Tuns & Strălucitor (pentru câini)-  Este recomandat cățeilor ce trebuie tunși iar pentru rezultate ideale trebuie repetat la fiecare 2-4 luni (în funcție de tipul blănii, nivelul de îngrijire pe care i-l acorzi și cât de lungă se dorește a se păstra). Conține: tuns cu model (mașină & foarfecă), spălat, coafat, eliminat blană moartă, tăiat unghii, curățat urechi, parfumat, fișă evaluare fizică & comportamentală.

  Talie caine    Preț            
<10kg 199 lei
10-20kg 229 lei
20-30kg 299 lei
30-40kg 389 lei
40-60kg 499 lei
>60kg 569 lei

 

 

 

Pachet Strălucitor (pentru câini) - Recomandarea noastră pentru întreținerea lunară a cățeilor - fără tunsoare. Include: spălat, coafat, eliminat blană moartă, tăiat unghii, curățat urechi, parfumat, fișă evaluare fizică & comportamentală (pachet valabil pentru căței)

  Talie caine    Preț            
<10kg 89 lei
10-20kg 119 lei
20-30kg 199 lei
30-40kg 279 lei
40-60kg 389 lei
>60kg 439 lei

 

 

Pachet Pisici - Tuns, tăiat unghii, curățat urechi, accesoriu cadou (papion), fișă evaluare fizică & comportamentală - 199 lei

 

Tuns simplu câini / pisici

 

Tuns câîne - Tuns cu model, fișă evaluare fizică & comportamentală

 

  Tuns caine    Preț            
<10kg 149 lei
10-20kg 169 lei
20-30kg 219 lei
30-40kg 289 lei
40-60kg 339 lei
>60kg 369 lei

 

 

Tuns Pisică - Tuns, fișă evaluare fizică & comportamentală  - 169 lei

 

Tuns Rozătoare (iepuri, porcușori de Guineea) - 79 lei

 

Vopsit căței

 

Vopsea specială pentru câini Made in USA. Multiple nuanțe ce se pot combina pentru extravaganță maximă. Vopseaua rezistă câteva săptămâni - scăzând treptat in intensitate odată cu trecerea timpului și eventualele spălări ale câinelui. Suntem pionieri în vopsitul câinilor în România, serviciul fiind disponibil la Perfect Pet de peste 4 ani.

 

Vopsit urechi - 70 lei

Vopsit coadă - 50 lei

Vopsit 4 lăbuțe - 100 lei

Vopsit ciuf - 50 lei

 

Prețurile pentru vopsit sunt informative, fiind valabile pentru majoritatea câinilor - dar se vor confirma după oferirea unor detalii despre cățel atunci cand sunați pentru. Pisicile nu se pot vopsi(spre deosebire de căței, ele se ling și astfel înghit vopseaua). Câinii nu se vopsesc integral.

 

Alte servicii în frizeria canină

 

Tăiat unghii/gheare pisica sau caine <20kg - 25 lei / câine >20kg - 35lei

Curățat urechi (exclus urechi cu afecțiuni medicale) - orice specie/talie - 25 lei

Vidat glande - orice specie/talie - 25 lei

Unghii false - 20 unghii de silicon + aplicare, câine sau pisică - 49 lei

 

 

Despre stilistii nostri

 • Colegii ce efectueaza doar spalari au experienta a cel putin 100 cosmetizari facute alaturi de stilistii cu experienta. 
 • Colegii ce efectueaza tunsori au experienta a cel putin 300 pachete cu spalat fara supraveghere si 100 tunsori alaturi de stilistii cu experienta. Pana la 3-500 tunsori toate retusurile finale sunt facute de colegi cu experienta si niciodata nu lucreza nesupravegheati. 
 • In medie, colegii nostri au fiecare in jur de 3000 cosmetizari.
   
Condiții speciale pentru cazuri speciale
 
 • Pentru tunsul cainilor agresivi, se va aplica o taxa suplimentara de 50 lei
 • Pentru spalatul cainilor agresivi, se va aplica o taxa suplimentara de 50 lei
 • Pentru tunsul pisicilor agresive, se va aplica o taxa suplimentara de 50 lei
 • Existența taxelor de mai sus nu garantează posibilitatea de a efectua serviciile. Încasarea taxelor și efectuarea serviciilor este la latitudinea personalului Perfect Pet și poate fi acceptata/refuzată în funcție de temperamentul patrupedului și de posibilitatea de a se lucra în condiții de siguranță pentru patruped și personalul Perfect Pet
 • Animalele infestate cu purici/capuse se vor deparazita cu 1-3 zile inainte de cosmetizare (putem oferi gratuit consultanta in sensul acesta). Frizerii nu indeparteaza capuse si pentru a nu contamina sala de frizerie si a nu genera infestarea altor caini ce viziteaza locatia, nu vor spala caini cu infestatii de purici (>5 purici). Daca exista totusi produsele necesare in locatie pentru deparazitarea de moment (sampon sau alte produse la alegerea personalului Perfect Pet), se va aplica o taxa de 100 lei pentru deparazitare de moment, suplimentar pachetului de cosmetizare.
 • Acolo unde exista probleme de sanatate (ex. otite, dermatite, eczeme, infectii, mizerie excesiva - fecale vechi/intarite, puroi in diverse zone ale corpului, etc) frizerii nu vor interveni asupra zonei si nu vor efectua servicii cosmetice pentru a ameliora la suprafata, probleme medicale. Personalul medical Perfect Pet nu va oferi tratamente gratuite pentru aceste afecțiuni, în schimbul serviciilor cosmetice ce nu se pot efectua pe loc.
 • Efectuarea doar partiala a pachetelor complete din cauza problemelor de sanatate sau comportament neanuntate anterior de proprietar la momentul efectuarii programarii, nu va aduce de la sine reducerea costului cu respectivele servicii neefectuate. Serviciile neefectuate se vor putea recupera/efectua fara cost, in termen de maxim 30 zile de la programarea initiala, pe baza unei programari ulterioare solicitate de client, în cazul remedierii problemelor ce au dus la imposibilitatea efectuării lor la momentul programării.