Frizerie pentru pisici in Bucuresti.
Tuns pisici cu model, din masina si foarfeca.

PESTE 1000 PISICI COSMETIZATE ANUAL

 

Pachet Purrfect Cat

 • Tuns (cu masina si foarfeca)
 • Curatat urechi
 • Taiat Gheruțe
 • Fișă Evaluare
 • Pisicile nu se spală
 • 10% reducere pt clientii fideli (vezi lntrebari Frecvente mai jos) 

Preț: 199 lei 

 

Intrebari frecvente despre tunsul pisicilor la Perfect Pet

Pretul pentru un tuns simplu fara pachet costa 169 lei.

Daca esti la prima vizita la noi, este important sa ne povestesti tot ce stii despre istoricul cosmetizarilor pisicutei(daca a mai fost tunsa la alt salon, cum s-a comportat, cine a fost prezent, samd). In functie de asta, vom stabili la ce stilist si in ce moment este cel mai bine sa programam cosmetizarea. In general chiar daca la alte cabinete a fost tranchilizata, vom incerca o prima tunsoare fara tranchilizare. In caz ca nu reusim - doar atunci, stabilim o vizita ulterioara pentru o tunsoare cu tranchilizare. In acest sens vei avea o discutie cu medicul din locatie si programarea va fi considerata una medicala, punandu-se prioritate maxima pe sanatatea pisicutei. Tranchilizarea vine cu un cost suplimentar (este posibil chiar sa recomandam si niste analize inainte) si pe intreaga durata a cosmetizarii un medic va supraveghea pisicuta. Deci, tranchilizarea se face doar in urma unor proceduri prealabile, contra cost, cu acordul proprietarului, sub supravegherea medicului si va implica prezenta pisicutei approx 1:30h in locatie, fata de cele 30 min necesare unui tuns standard. In general, sub 5% din pisicutele pe care le cosmetizam necesita tranchilizare.

Programarile la frizerie se fac doar telefonic. Fie ne suni, fie ne scrii pe whatsapp (click pe https://ppet.ro/wa ) si ne indici locatia unde doresti sa ajungi si te vom suna. Programarile pentru tunsul pisicilor se fac la cate 2 frizeri odata, pentru a putea manevra pisica rapid si in sigurata (si a evita necesitatea tranchilizarii pe cat posibil). Acest lucru este un mare avantaj pe care il veti gasi la Perfect Pet, deoarece rezultatul atat dpdv siguranta cat si aspect va fi unul foarte bun. 

Pisicile pot fi tunse la 2 saptamani dupa finalizarea schemei de vaccinare aferente juniorilor - deci aproximativ incepand cu varsta de 4 luni.

Oferim reducere de 10% clientilor:

 • care aduc la tuns minim 2 pisicute odata sau
 • care au o singura pisica care o aduc la tuns la mai putin de 3 luni de la ultima tunsoare (efectuata tot la noi)

Ai mai multe avanaje daca ne alegi pe noi:

 • alocam 2 frizeri pentru cosmetizare
 • avem medic in locatie pentru orice situatie neprevazuta
 • avem 3 saloane in Bucuresti, deschise si in weekend iar parcarea este foarte facila pe locurile proprii sau locuri publice din apropiere
 • tundem pisici din 2010 - avem in echipa unii din cei mai experimentati stilisti din Bucuresti 
 • suntem extra-focusati pe rezultate foarte bune. Dupa fiecare vizita toti clientii au automat la dispozitie un formular prin care cerem feedback pentru a ne asigura de satisfactia lor. Majoritatea colegilor au media evaluarilor din partea clientilor de peste 4.95 (din maxim 5).

Serviciile regasite in pachetul nostru

Blănița pisicilor trebuie tunsă pentru a o păstra sănătoasă și aspectuoasă. În funcție de rasa, dimensiunea și temperamentul pisicii, tunsul se efectuează cu mașina, foarfeca sau cu amândouă. Odată cu tunsul se îndepărtează și eventuale corpuri străine (scaieți, etc) sau paraziți (căpușe, purici) și se descâlcește blana încurcată.

Pisicilor nu le place, în general, să le fie tăiate unghiile. Labele picioarelor sunt zone sensibile și multe pisici se simt vulnerabile când ne atingem de ele. Totuși, tăierea unghiilor trebuie făcută frecvent, în special la animalele ce nu fac suficientă mișcare.

Această operație trebuie făcută de un specialist, deoarece unghia are o zonă puternic vascularizată, iar atingerea acestei zone provoacă sângerări abundente și este traumatizantă pentru animal.

Odată cu tăierea unghiilor, se verifică și zona dintre degete, îndepărtînd posibilele mizerii sau obiecte mici care pot cauza infecții.

Serviciul este prezent în toate pachetele.

Curatarea urechilor este utila, existand murdarie ce trebuie indepartata. Odata cu aceasta operatiune se inspectaza urechea si pentru eventuale afectiuni medicale (otite), iar in cazul prezentei lor - proprietarul este informat iar curatarea este facuta de un medic din locatie ce va oferi si informatii despre modul de tratament.

Serviciul este prezent în toate pachetele.

La finalul cosmetizarii proprietarul primeste o fisa de evaluare care include un mic consult cat si informatii despre temperamentul pisicutei si unele recomandari medicale/cosmetice.