Frizerie pentru pisici in Bucuresti.
Tuns pisici cu model, din masina si foarfeca.

PESTE 1000 PISICI COSMETIZATE ANUAL

   
 

 

Pachet Purrfect Cat

  • Tuns (cu masina si foarfeca)
  • Curatat urechi
  • Taiat Gheruțe
  • Fișă Evaluare
  • 20 lei reducere pentru pisicutele ce au in ultimele 3 luni o tunsoare la noi sau proprietarii ce aduc 2 pisici odata

Preț: 169 lei 

 

 

Dorești doar tuns? Prețul este de 149 lei.
 
În cazul câinilor și pisicilor agresive, în stare precară și de neglijență din cauza proprietarilor sau cu probleme de sănatate, se vor aplica condiții și taxe speciale. Citiți la finalul paginii cu lista extinsă de prețuri - click aici.

 

Întrebări frecvente

Cand se pot tunde pisciile? Oricand dupa ce au terminat schema de vaccinare.

Tranchilizam pisicile pentru tuns? Doar cu acordul proprietarilor, atunci cand dintr-o programare anterioara s-a determinat ca pisica nu va putea fi cosmetizata treaza, in siguranta. Tranchilizarea implica un cost extra si pe durata intregii tunsori pisica este supravegheata de medicul nostru. Pentru tranchilizare se poarta o discutie anterioara cu medicul si este posibil sa fie necesare anumite analize.

Cum poti obtine o programare? Trebuie sa ne contactezi telefonic in oricare din locatii. La tunsorile de pisici participa cate 2 frizeri odata(pentru a se ajuta intre ei si a cosmetiza pisica in siguranta atat pentru personalul nostru cat si pentru patruped). Din acest motiv este posibil sa gasim un loc doar peste cateva zile, cand au 2 frizeri liber in acelasi timp. Suna-ne din timp, daca poti!

Serviciile regasite in pachetele noastre

Blănița pisicilor trebuie tunsă pentru a o păstra sănătoasă și aspectuoasă. În funcție de rasa, dimensiunea și temperamentul pisicii, tunsul se efectuează cu mașina, foarfeca sau cu amândouă. Odată cu tunsul se îndepărtează și eventuale corpuri străine (scaieți, etc) sau paraziți (căpușe, purici) și se descâlcește blana încurcată.

Pisicilor nu le place, în general, să le fie tăiate unghiile. Labele picioarelor sunt zone sensibile și multe pisici se simt vulnerabile când ne atingem de ele. Totuși, tăierea unghiilor trebuie făcută frecvent, în special la animalele ce nu fac suficientă mișcare.

Această operație trebuie făcută de un specialist, deoarece unghia are o zonă puternic vascularizată, iar atingerea acestei zone provoacă sângerări abundente și este traumatizantă pentru animal.

Odată cu tăierea unghiilor, se verifică și zona dintre degete, îndepărtînd posibilele mizerii sau obiecte mici care pot cauza infecții.

Serviciul este prezent în toate pachetele.

Curatarea urechilor este utila, existand murdarie ce trebuie indepartata. Odata cu aceasta operatiune se inspectaza urechea si pentru eventuale afectiuni medicale (otite), iar in cazul prezentei lor - proprietarul este informat iar curatarea este facuta de un medic din locatie ce va oferi si informatii despre modul de tratament.

Serviciul este prezent în toate pachetele.

La finalul cosmetizarii proprietarul primeste o fisa de evaluare care include un mic consult cat si informatii despre temperamentul pisicutei si unele recomandari medicale/cosmetice.

Ce cred prietenii noștri?

Clienții noștrii mici și mari iubesc experiența Perfect Pet.

Vezi ce ne-au spus

Mariana, București

Un colectiv deosebit!!!
Să îl păstrați cât mai mult!

Cristina, București

Îmi place tot!
Vă mulțumim pentru tot!