Pareri despre cabinet și frizerie canina | Perfect Pet

Clienții noștrii mici și mari iubesc experiența PerfectPet. Tuturor și fiecăruia vrem să îi mulțumim!

Codruta si Aria (Bichon)

Multumim din inima! Aria este superba!

Ioana si Yuki/Yoko (2 ShihTzu)

Sa o tineti tot asa!

Teodora si Thomas (Bichon)

Totul a fost perfect!

Ilinca si Lola/Luna (Bichon&York.)

Este totul ok din punctul meu de vedere. Este peste majoritatea saloanelor canine la care am fost, desi preturile sunt la fel. Eu am fost incantata de concept.

Marin si Maia (Bichon Frise)

Bună ziua! Îmi place atmosfera din salon. Te simți ca acasă și simți ca acolo treaba este făcută cu drag de animale. Ca o sugestie; noi am luat cățelul dintr-o canisa unde le punea muzica simfonica. De fiecare data când aude Mozart sta nemiscata și asculta. Și nu este rău nici pt clienții care așteptă în salon. Oricum de când am venit prima data am devenit fideli. Mulțumim. Sărbători fericite!

Genina si Pufa (Bichon Havanez)

Buna ziua, motivul pentru care am ales sa va trimit acest mesaj este cât se poate de simplu... Sunt foarte mulțumită de serviciile voastre si când spun asta ma refer in primul rând la comportamentul oamenilor care lucrează in locația dumneavoastră... Asta pentru ca din punctul meu de vedere este mult mai important cum vinzi serviciile decât ceea ce vinzi, iar modalitatea in care persoanele care lucrează aici s au comportat cu al meu cățel este impresionanta ținând cont de faptul ca Pufa este un cățeluș dificil. Mi ați fost recomandati si v am recomandat la rândul meu cu toată inima. Va mulțumesc !