Pareri despre cabinet și frizerie canina | Perfect Pet

Clienții noștrii mici și mari iubesc experiența PerfectPet. Tuturor și fiecăruia vrem să îi mulțumim!

Codruta si Aria (Bichon)

Multumim din inima! Aria este superba!

Ioana si Yuki/Yoko (2 ShihTzu)

Sa o tineti tot asa!

Teodora si Thomas (Bichon)

Totul a fost perfect!

Ilinca si Lola/Luna (Bichon&York.)

Este totul ok din punctul meu de vedere. Este peste majoritatea saloanelor canine la care am fost, desi preturile sunt la fel. Eu am fost incantata de concept.

Monica si Demo

Eu si Demo adoram cabinetul acesta, intregul personal este extrem de grijuliu si plin de compasiune. Demo vine aici cu placere desi in urma cu cateva luni a necesitat un tratament lung si dureros, iar asta banuiesc eu spune multe despre medicii de aici.
Pet shopul este intotdeauna aprovizionat, iar daca nu au ceva pe stoc fac rost cu rapiditate. Cat despre cosmetica, asteptam dezghetul pentru o sesiune de spa.

Genina si Pufa (Bichon Havanez)

Buna ziua, motivul pentru care am ales sa va trimit acest mesaj este cât se poate de simplu... Sunt foarte mulțumită de serviciile voastre si când spun asta mă refer in primul rând la comportamentul oamenilor care lucrează in locația dumneavoastră... Asta pentru ca din punctul meu de vedere este mult mai important cum vinzi serviciile decât ceea ce vinzi, iar modalitatea in care persoanele care lucrează aici s-au comportat cu al meu cățel este impresionantă ținând cont de faptul ca Pufa este un cățeluș dificil. Mi-ați fost recomandati si v am recomandat la rândul meu cu toată inima. Va mulțumesc !