Vaccinarea cateilor si pisicutelor junioare

In acest moment, toate serviciile se acceseaza doar pe baza de programare.
Va puteti programa telefonic sau online, singuri. Click aici pentru programare online.

 

Când este utilă?

Vaccinarea juniorilor este obligatorie incepand cu primele saptamani ale vietii. Atat cateii cat si pisicile sunt foarte sensibili la acea varsta frageda, si orice contact cu lumea exterioara inainte de vaccinare este foarte periculoasa.

In cazul cateilor, cea mai comuna si periculoasa boala este Parvoviroza, ce poate fi preluata din mediu chiar si daca in urma cu 6 luni a existat acolo un caine bolnav - nefiind necesar contactul direct.

In cauzl pisicilor, datorita inmultirii numarului de pisici fara stapan, sansele de preluare a unei boli sunt crescute deasemenea.

Atat pentru caini cat si pentru pisici, imunizarea intiala consta intr-o serie de vaccinuri efectuate la interval de 2-3 saptamani. Planul exact de vaccinare va fi efectuat cu ajutorul medicului veterinar.

Contactează-ne pentru info/programare

Cât costă?

Preturile vaccinarii pot diferi in functie de produsul utilizat, si schema stabilita de medicul veterinar. Orientativ, aceste sunt:

Pentru caini:

  • Primul vaccin - 80 lei
  • Al doilea vaccin - 80 lei
  • Al treilea vaccin - 100 lei 

Pentru pisici:

  • Primul vaccin:
  • Al doilea vaccin

Suplimentar acestor costuri, atat pentru catei cat si pentru pisici este necesara achizitionarea unui carnet de sanatate(daca nu exista), iar in cazul cainilor, odata cu ultimul vaccin din seria de imunizare este obligatorie si microciparea.

Pentru a afla pretul exact al vaccinului in cabinetul Perfect Pet cel mai apropiat, , va rugam sa ne contactati.

Pentru câini si pisici , in cazul ultimului vaccin din seria de imunizare initiala se poate poate opta pentru un pachet anual ce includ vaccinarea polivalenta si antirabica, cat si alte operatiuni recomandate sau care va scapa de grija acestora (ex. sms-uri automate pe telefonul mobil, atunci cand este timpul pentru vaccinare/deparazitare). Mai multe informatii despre aceste pachete puteti gasi aici.

Revino la pagina principală

Te-ar mai putea interesa