Promotii, gratuitati si oferte speciale

Un motiv în plus să ne vizitezi.

50 lei reducere la Foresto, odată cu tunsul la Perfect Pet

Vizitează-ne pentru un pachet cu tuns și cumperi zgarda Foresto cu 50 lei reducere (Foresto S - preț redus 99 lei, Foresto L - preț redus 119 Lei). Ofertă valabila atât pentru câini cât și pentru pisici, ce optează pentru pachetele Tuns & Strălucitor sau Perfect. Promoția nu se cumulează cu alte oferte. Zgarda trebuie achiziționată pe același bon cu serviciul de cosmetizare.

Valabilitate: în toate locațiile Perfect Pet, până la 31 Mai 2019.

Vezi unde ne poți găsi


Prima oară la vaccinare&deparazitare? Primești gratuit un pachet de cosmetizare

Pachetele anuale Esențial sau Preventiv, cu vaccinare, deparazitari interne și consultatii nelimitate pentru tot anul + alerte sms atunci cand trebuie sa ne vizitezi pentru acestea vin cu un cadou exceptional - un pachet de cosmetizare Tuns&Stralucitor! Vezi detaliile ofertei aici

Valabilitate: Până la finalul lunii, in intervalul Luni-Vineri, în locațiile din Șos. Ștefan cel Mare și Șos. Olteniței, doar pentru câini până în 20kg.

Vezi unde ne poți găsi


Prima oară la tuns? Primești gratuit un pachet anual medical (vaccinare, deparazitare&consultații)

Ne vizitezi pentru prima oară și alegi pachetul Perfect în frizerie? Îți oferim un cadou în valoare de 149 lei - pachetul medical anual Esential - vaccinare, deparazitare internă și consultații nelimitate pentru un an întreg. Vezi detaliile ofertei aici

Valabilitate: Până la finalul lunii, in intervalul Luni-Vineri, în locațiile din Șos. Ștefan cel Mare și Șos. Olteniței, doar pentru câini până în 20kg.

Vezi unde ne poți găsi


2 pachete la preț de 1

La fiecare pachet Perfect primești gratuit peste o lună un pachet Strălucitor (spălat, tăiat unghii, curățat urechi). Pachetul gratuit poate fi efectuat oricand in intervalul Luni-Vineri ( nu in weekend). Pentru că e păcat ca amicii noștri să nu arate perfect cât mai mult timp.

Valabilitate: promoție permanentă, valabilă pentru căței sub 20kg, în toate locațiile.

Vezi unde ne poți găsi


Papion sau cravata gratis la pachetul Perfect

Toți cățeii (domni, doamne, domnișori sau domnișoare), primesc cadou la pachetul Perfect un papion sau cravata eleganta (la alegere din multe culori/modele) - pentru a face și mai multă senzație când ies în lume. Dacă am putea, am spune că acum pleacă acasă „și mai Perfecți”. Dar nu o facem, pentru că PERFECT nu are grad de comparație.

Valabilitate: permanent, în toate locațiile.

Vezi unde ne poți găsi


Lasă ofertele să vină la tine

Nu rata nici o poză nostimă din saloanele Perfect Pet și rămâi la curent cu toate ofertele noastre speciale.

Ne găsești și pe Facebook