Pentru a evita așteptarea / aglomerarea, la cabinet se vine cu programare (online sau telefonic).
Fiecare patruped poate fi însoțit de un singur proprietar la interior.

Promotii, gratuitati si oferte speciale

Un motiv în plus să ne vizitezi.

50% REDUCERE LA PACHETUL ANUAL

Pachetul anual Esential (vaccinare, deparazitari interne, sms-uri, consultatii nelimitate) vine cu o reducere de 50% in luna noiembrie. Pachetul anual Preventiv (Esential + analize biochimie, hematologie) are reducere de 30%!

Programeaza-te acum pe https://programari.perfectpet.ro

Valabilitate: In toate locatiile, până la 30.11.2021. 

Vezi unde ne poți găsi


In ziua cosmetizarii - 50 lei reducere la zgarda S

Pentru cățeii și pisicuțele ce se tund la noi, în ziua cosmetizării Zgarda Foresto S costă doar 99 lei iar L doar 109 lei. Oferta se aplica la pachetele complete ce includ tuns (Tuns si Stralucitor sau Perfect), atata la caini cat si pisici, indiferent de varsta sau talie. Oferta nu se aplica pentru tunsul simplul

Suna acum in locatia preferata si programeaza-te la frizerie!

Valabilitate: In toate locatiile, până la 30.11.2021. 

Vezi unde ne poți găsi


Bol pliant CADOU la frizerie si cabinet + CONCURS

Mai pregătiți de ieșiri. La fiecare cosmetizare (pachet Perfect pentru caini sau T&S pentru pisici) sau pachet anual medical (Esential sau Preventiv), oferim CADOU un accesoriu - un bol plinat pentru apa sau mancare, perfect pentru ieșirile afara sau călătorii.

CONCURS: Trimite-ne pe Facebook (pagina Perfect Pet) poza cu cățelul sau pisicuța ta împreună cu bolul primit cadou (poză făcută în casă, în parc, undeva frumos :) ), iar noi de 2x pe lună (în jurul datei de 1 și 15) vom posta pozele primite, urmând ca aceea cu cele mai multe voturi în decurs de o săptămână, să primească cadou la alegere - un pachet complet la frizerie (Tuns&Strălucitor) sau un pachet medical anual Esențial (vaccinare, deparazitări interne, consultații nelimitate și alerte sms de reamintire operațiuni, pentru un an) . Fiecare proprietar poate câștiga o singură dată, dar poate participa (cu poze diferite) la fiecare nouă postare.

Valabilitate: In toate locatiile pana pe 15.11.2021

Vezi unde ne poți găsi


2 pachete la preț de 1

La fiecare pachet Perfect primești gratuit peste o lună un pachet Strălucitor (spălat, tăiat unghii, curățat urechi). Pachetul gratuit poate fi efectuat in intervalul Luni-Vineri (nu in weekend). Pentru că e păcat ca amicii noștri să nu arate Perfect cât mai mult timp.

Valabilitate: promoție permanentă, valabilă pentru căței sub 20kg, în toate locațiile, pe bază de programare.

Vezi unde ne poți găsi


Papion sau cravata gratis la pachetul Perfect

Toți cățeii (domni, doamne, domnișori sau domnișoare), primesc cadou la pachetul Perfect un papion sau cravata eleganta (la alegere din multe culori/modele) - pentru a face și mai multă senzație când ies în lume. Dacă am putea, am spune că acum pleacă acasă „și mai Perfecți”. Dar nu o facem, pentru că PERFECT nu are grad de comparație.

Valabilitate: permanent, în toate locațiile.

Vezi unde ne poți găsi


Lasă ofertele să vină la tine

Nu rata nici o poză nostimă din saloanele Perfect Pet și rămâi la curent cu toate ofertele noastre speciale.

Ne găsești și pe Facebook