De ce sa alegi cabinetul veterinar Perfect Pet?

 

In Bucuresti exista sute de cabinete veterinare. Totusi, de ce credem ca suntem destinatia cea mai buna pentru tine?

Gasesti mai jos o lista cu 7 motive principale care fac din noi alegerea Perfecta:

1. Medici cu experienta - O echipa extinsa de medici veterinari te asteapta in cele 3 cabinete veterinare ale Perfect Pet in Bucuresti. Colegii nostri totalizeaza peste 100 ani de experienta medicala veterinara, adunata in cele mai mari clinici si spitale din Bucuresti cat si prin colaborari cu specialisti si spitale veterinare din strainatate. Comunicam activ intre noi iar orice caz complicat este analizat de mai multi membri ai echipei. Putem trata de la cele mai simple cazuri pana la diagnostic prin ecografie si radiologie sau chirurgie ortopedica. 

2. Cel mai bun raport calitate-pret. Sanatatea nu ar trebui sa fie un lux, iar dragostea oamenilor fata de animale nu trebuie sa fie pusa la incercare din ratiuni financiare - asa ca tarifele noastre sunt stabilite la nivelul minim ce permite un maxim de calitate.

3. Usor de gasit, locuri de parcare, deschis pana seara tarziu si in weekend. Ne-am ales cele 3 locatii tinand cont si de problema parcarilor si am gandit orarul pentru a fi disponibili si pentru persoanele care lucreaza pana tarziu.

4. Orientare pe preventie, langa tine si dupa ce pleci din cabinet. Ne plac cainii si pisicutele sanatoase - asa ca folosim sisteme moderne ce reamintesc proprietarilor de vaccinari, deparazitari, tratamente, s.a.. Totodata, incercam cu orice ocazie sa identificam deficientele in modul de ingrijire ale animalelor de companie si consiliem gratuit proprietarii ce ne trec pragul legat de notiuni precum dieta, dermatologie, reproducere, vaccinare, deparazitare, igiena, etc. 

5. Echipamente moderne. Investim constant in echipamente moderne ce faciliteaza un act medical sigur si eficient. Avem 3 laboratoare proprii pentru analize de sange, echipamente pentru ecografie, anestezie inhalatorie, terapie intensiva, chirurgie, ortopedie si radiologie veterinara digitala 

6. Ne cunoastem limitele. Prin serviciile interne de diagnostic si tratament, peste 99% din cazurile ce ne calca pragul sunt rezolvate in cel mai scurt timp. Exista bineinteles si cazuri ce necesita redirectionare spre specialisti externi - la care nu ezitam deloc sa apelam atunci cand situatia o impune. 

7. La noi, fiecare pacient este "cel mai important client". Tratam fiecare pacient ca si cum ar fi catelul si pisicuta noastra si nu pierdem niciodata din vedere faptul ca proprietarii sufera impreuna cu animalutele lor, atunci cand acestea sunt bolnave.

Speram ca te-am ajutat in luarea unei decizii. Daca ai nevoie de mai multe informatii, ne poti contacta in oricare din locatiile Perfect Pet.

Daca doresti sa devenim "veterinarul tau", poti incepe prin pachetele anuale de vaccinare si deparazitare. Pentru o lista extinsa de servicii, da click aici.

Mergi la pagina anterioară