De ce sa alegi frizeria canina Perfect Pet?

 

In Bucuresti exista sute de locuri in care iti poti tunde cainele. Totusi, de ce credem ca suntem unici in ceea ce facem? Gasesti mai jos o lista cu 7 motive principale care fac din noi alegerea Perfecta:

1. Tundem cateii foarte frumos. Frizerii nostri experimentati cunosc toate rasele de caini si multiple modele pentru fiecare dintre ele.

2. Cel mai bun raport calitate-pret. Pachetele noastre includ multe operatiuni, unele dintre ele indisponibile in alta parte. Nu vindem "tuns" ci "cosmetizare completa", impreuna cu acces la experienta unei echipe de peste 20 profesionisti. Totodata, avem constant oferte care fac preturile noastre deja bune - si mai bune.

3. Usor de gasit, locuri de parcare, deschis pana seara si in weekend. Ne-am ales cele 4 locatii tinand cont si de problema parcarilor. Am stabilit programul pentru ca sa ne poti vizita in timpul liber. Vrem ca vizita la noi sa fie usoara si placuta. 

4. Cabinet veterinar in fiecare locatie. Fie ca pe langa tuns ai nevoie de o alta operatiune (vaccinare, deparazitare, etc), fie ca in frizerie colegii observa o problema (cele de piele si de urechi sunt foarte dese si necunoscute de majoritatea proprietarilor), medicii nostri sunt acolo sa ajute.

5. Pet shop in fiecare locatie. Mancare sanatoasa, recompense sau produse de fashion patruped (hamuri, haine) - ca nicaieri in alta parte. Avem foarte multe produse exceptionale, unice in Romania - asa ca vei descoperi nu doar o frizerie fancy ci o lume a produselor si serviciilor foarte bune pentru catei.

6. Cosmetizam cei mai multi catei. Am inceput in 2010 - cand existau foarte putine saloane. Efectuam peste 10.000 cosmetizari anual. Pe langa experienta buna in efectuarea tunsorilor, stim care sunt cele mai bune echipamente si produse cosmetice cat si nevoile clientilor si informatiile pe care ni le pot solicita despre ingrijirea acasa a patrupezilor.

7. La noi, fiecare client este "cel mai important client". Punem pret mare pe satisfactia ta, asa ca pentru orice (rara) nemultumire, gasim o solutie "multumitoare". Suntem dornici sa auzim parerea clientilor, asa ca dupa fiecare vizita iti trimitem un SMS prin care cerem feedback.

Speram ca te-am ajutat in luarea unei decizii. Daca ai nevoie de mai multe informatii, ne poti contacta in oricare din locatiile Perfect Pet.

Daca doresti sa vezi oferta din frizeria canina, iti recomandam pachetele de servicii. Pentru lista completa de preturi, da click aici.