Perfect Pet ID

Nu putem combate pierderea cățeilor sau pisicuțelor dar putem ajuta la reducerea fenomenului. GRATUIT!

Cum funcționează? Simplu!

  • Odată cu achiziția unui pachet cu tuns sau pachet medical anual, orice patruped primește GRATUIT medalionul metalic Perfect Pet ID
  • Codul unic al medalionului este asociat cu profilul Perfect Pet al patrupedului
  • Dacă cățelul sau pisica sunt pierduți, orice persoană îi găsește poate citi codul QR sau introduce manual codul unic pe pagina dedicată și află instant datele de contact ale proprietarului. În primă fază este disponibil un număr de telefon. În curând clienții vor putea adăuga un al doilea număr de telefon cât și un mesaj către eventualul găsitor (ex. o recompensa, avertizări medicale, șamd). Nu se publică numele proprietarilor, adresa poștală, etc - ci doar date necesare și utile pentru contactarea lor rapidă.

Mai trebuie știut

Medalionul nu înlocuiește microcipul DAR ajută la aflarea telefonului proprietarului fără a fi necesară deplasarea la un cabinet veterinar pentru verificarea / citirea microcipului. Recomandăm microciparea și înregistrarea conform legii a oricărui câine!

Față de medalionul clasic inscripționat cu număr de telefon, permite modificarea datelor de contact pe profilul patrupedului fără schimbarea medalionului cât și afișarea unor informații suplimentare despre patruped (varsta, sex, probleme medicale, șamd).

Serviciul de publicare a profilului Perfect Pet ID este mai departe oferit în una din următoarele condiții:

  • GRATUIT: dacă patrupedul a avut un tuns la frizeria noastă în ultimele 6 luni SAU dacă patrupedul beneficiază de un pachet medical anual
  • CONTRA COST(în curs de implementare): dacă condițiile de mai sus nu se respectă

Mergi la pachetele de frizerie

Mergi la pachetele medicale