Fashion Patuped la Perfect Pet

 

Ne vedem la Fashion Corner? In fiecare locatie Perfect Pet exista o zona dedicata articolelor vestimentare pentru câini de toate varstele, taliile si rasele. Tricouri, bluze, veste, salopete, geci subtiri sau groase, hamuri cu diverse croieli - toate isi asteapta catelul elegant sau friguros pentru a face o echipa nemaivazuta. 

Suntem experti in "aspect cool" - nu doar la frizerie, ci si cand vine vorba de haine - iar de 5 ani reprezentam in Romania cele mai tari marci din lume - Puppia si Puppy Angel.  Contacteaza-ne acum iar expertii nostri te vor sfatui legat de marimea si modelul potrivit. Poti deasemenea sa vezi produsele in magazinul online , dar sunt atat de cool incat iti recomandam sa ne vizitezi pentru descoperit si probat modelul preferat, "pe viu".

Despre Puppia si Pinkaholic

Probabil cel mai cunoscuti pentru modelul de ham ce a cucerit lumea - ajuns popular printre vedetele de la Hollywood, Puppia este reprezentat oficial in Romania de catre Perfect Pet inca din anul 2013. Anual se lanseaza 2 colectii noi - Primavara/Vara si Toamna/Iarna, ce contin atat hamuri cat si tricouri, bluze, geci, pătuțuri sau bijuterii. Produsele ies in evidenta prin calitatea materialelor foarte buna (ce suporta multiple spalari la masina fara a se deterioreze), grosimea hainelor de iarna si gradul ridicat de impermeabilitate a gecilor pentru sezonul ploios si rece. Varietatea modelelor, culorilor si marimilor disponibile reprezinta deasemenea un punct forte. Succesul marcii Puppia a dus la lansarea de catre aceeasi companie si a brandului Pinkaholic - axat pe produse destinate cainilor de talie mica, in colectiile lor predominand culoarea roz.

Despre PUPPY ANGEL

Ajuns rapid un preferat al clientilor Perfect Pet pentru colectiile sale de iarna, Puppy Angel este un brand distribuit exclusiv de catre noi inca din anul 2016.
Compania a fost lansata inca din anul 2001, punctul lor forte fiind hainele foarte groase, cu materiale de o calitate incredibila - aceleasi folosite de cele mai prestigioase marci din fashionul uman.
Lanseaza anual 2 colectii - Primavara/Vara si Toamna/Iarna, ce contin hamuri, bluze, geci, accesorii, genti de transport, paturi si căsuțe.
Marimile disponibile se preteaza cateilor de la 1kg (XS) pana la 50kg (7XL).

Mergi la pagina anterioară