dr. Cristian Dragomir si Zizi

Medic veterinar - din 1990

dr. Cristian Dragomir si Zizi

In anul 1990 a absolvit Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti. Dupa absolvire, face un stagiu la Clinica de animale mici a dr. Michel Majoube, in Sable, Franta.

1993-2007 Infiinteaza alaturi de dr. Horia Elefterescu si de dr. Ilinca Cioculescu “Clinica Veterinara Armeneasca 34”, prima clinica cu program non-stop din Bucuresti

1998-2003. Fondator si proprietar al revistei ”Cainele Meu”, o publicatie care se bucura de o larga apreciere. Scrie numeroase articole si coordoneaza rubrica dedicata medicinii veterinare. De asemenea participa ca invitat in emisiuni de radio si Televiziune.

2007-2008. Lucreaza in Grecia, la clinica Vet Act din Atena pe postul de chirurg.
Incepand cu iulie 2008 si pana in anul 2015 a ocupat pozitia de Director medical al Spitalului Clinic veterinar Marco Vet. Este chirurgul principal al spitalului, activitatea sa medicala vizeaza chirurgia tesuturilor moi, ortopedia, ecografia abdominala si radiologia.
In perioada 2008-2011 a colaborat cu o echipa de medici din Italia in cadrul Marco Vet formata din dr.Patricia Knafelz, dr.Alesandro Floris si dr.Massimo Floris.

In 2009 infiinteaza CDMEC (Centrala pentru Diagnosticul Maladiior ereditare ale Cainelui).

In 2011 efectueaza cursul Ce.Le. Ma.Sche in Padova si devine medic agreat de Centrala din Italia, cu care incepe sa colaboreze.

In 2013 la Dortmund obtine acreditare ca lector official FCI pentru maladii scheletice de catre GRSK( Gesellschaft für Röntgendiagnostik genetisch beeinflusster Skeletterkrankungen bei Kleintieren e.V)

Din 2013 devine Vice Presedinte al CDMEC.
Este membru fondator al Societatii Romane Veterinare de Ortopedie (SRVO).
Pe tot parcursul carierei sale a participat le numeroase congrese, cursuri si work shop-uri in tara si strainatate. De asemenea a vizitat mai multe clinici si spitale veterinare din Germania, Italia si Franta pentru a asimila modalitatile de lucru din aceste tari cu traditie in domeniu.
Ca hobby cresterea si selectionarea cainilor din rasa Dobermann ocupa locul principal. In anul 1980 isi cumpara primul sau Dobermann. Din anul 1994 devine crescator.
In 2001 infiinteaza DCR (Dobermann Club Romania) si devine Presedintele Clubului, functie pe care o detine pana in 2005.