Pentru a evita așteptarea, recomandăm vizita la cabinet cu programare (online sau telefonic). Urgențele fac exceptie.

Cățeii cu fițe își fac tatuaj la Perfect Pet

Un mic detaliu extra, o mulțime de priviri admiratoare.

Vopsit COLOR

Ce este vopsitul blăniței?
Vopsitul este o procedură din ce în ce mai populară, pornită și perpetuată de cultura Pop japoneză. nenumărate vedete de la Hollywood au fost surprinse cu animăluțele în ton cu această modă. Aruncă o privire în galeria foto.

Ce se poate obține?
De la lăbuțe mov la urechi verzi sau codiță în curcubeu. Tu alegi. Peste 10 culori sunt disponibile, iar imaginația este singura limită. Iată câteva exemple:

Există riscuri?
Vopselele folosite sunt produse în SUA de o companie dedicată produselor pentru animăluțe, nu dăunează blănii și nu creează nici un disconfort fizic sau psihic animăluțelor. Este atât de inofensivă, încât dupa căteva săptămâni (sau 1-2 spălări) vopseaua se curăță aproape în totalitate.

Cât costă dichisul?
Prețul unei vopsiri începe de la 40 lei (urechi sau codiță) și se calculează în funcție de complexitatea vopsirii și dimensiunea cățelului.

Pet TATTOO

Ce este tatuajul pentru căței?
Tatuajul pentru căței și pisici este temporar și nu implică cerneală sau ace. Cum așa? Simplu: cățelul tău proaspăt dichisit este împodobit cu o formă (o inimioară, un os, o lăbuță de cățel etc.) prin îndepărtarea blăniței dintr-o zonă a corpului.
Modelul rezistă 4-6 săptămâni și este cu siguranță un început de conversație (conversation starter) de minune. Aruncă o privire în galeria foto.

Cât costă distracția?
În funcție de complexitatea și dimensiunea modelului ales, prețul tatuajului începe de la 75 lei.