Locatiile Perfect Pet

Cabinetul veterinar

In fiecare din centrele noastre veterinare gasesti un cabinet veterinar complet echipat si medici veterinari cu experienta.  De la vaccinari la deparazitari, probleme ale pielii sau chirurgicale, echipa noastra de medici va poate oferi solutia perfecta. Consultatiile nu necesita programare.

Frizerie canină și felină

Toaletam anual mii de caini si pisici in frizeriile noastre. Fiind cea mai populara destinatie pentru cosmetizarea patrupedelor, cunoastem ceea ce ii trebuie fiecarui patruped - asa ca toate locatiile noastre au fost amenajate si echipate la cele mai intalte standarde.

Recepția

Ne gandim constant la confortul tau - cum altfel am putea sa facem ca la noi sa fie CEL MAI SIMPLU pentru tine? Receptia din fiecare locatie te asteapta cu fotolii confortabile si colegi ce te pot ajuta cu orice informatii. 

Produse Pet Shop

Fiecare locație te asteapta cu sute de produse: mancare sanatoasa pentru catei si pisicute, haine si hamuri pentru caini si pisici, sampoane si alte produse cosmetice, paturi, casute, jucarii si accesorii de tot felul.

Produse veterinare

Suntem pregatiti pentru orice solicitare - asa ca in toate locatiile noastre gasiti un stoc impresionant de produse medicale pentru caini si pisici. Dietele veterinare, deparazitarile externe si interne sau sampoanele medicale sunt doar o parte din produsele disponibile

Alte servicii & facilitati

Te asteptam si cu alte servicii: inscriptionare medalioane, printare fotografii magnetice, posibilitatea cazarii patrupedului pe durata zilei in care ne viziteaza la cabinet sau frizerie. Contacteaza sau viziteaza oricare din locatii pentru a afla mai multe detalii despre serviciile speciale si disponibilitatea lor.

Te-ar mai putea interesa

Trimite-ne un mesaj